Kategorier
Stockholm

SLIPSTREAM

Gillar den här bildserien! Har heller inget emot att vara i stort sett ensam om att gilla mina ripped and torn-verk. Jag kör min stil, helt enkelt! I New York som här hemma. Tack ändå till mina få supportrar!

Funderar på om skolan kan nå mig för jobb nu när det trasslar med sms och mobil. Min f d kollega använde WhatsApp, men det vet kanske inte övriga. Ja ja, är bokad på fredag sen tidigare, och i morgon gör jag ett nytt försök med Tre:s goddag yxskaft-support.

2 svar på ”SLIPSTREAM”

Du är inte ensam om att gilla bildserien, jag gillar den också, jäkligt mycket. Misströsta inte om applåderna uteblir. Publiken har bara ännu inte fattat hur bra dina bilder är. /Dogge

Tack för supporten, Dogge! Tycker väl att folk haft tid på sig att fatta vad jag håller på med. Mina följare på Fejan och Insta är mest fotokompisar, gatufotografer och svartvittälskare och har därför inte jättemycket till övers för mina mer experimentella ickeföreställande abstrakt konstiga alster. Men det är ju inte hela världen, vore det det hade jag ju kört mest main stream.

Stängt för kommentering.