Kategorier
Stockholm

Liljevalchs?

Att bli antagen till Liljevalchs Vårsalong är ju verkligen att passera ett nålsöga. Hur ska man veta vad som faller årets jury på läppen, särskilt som foto inte är så väl representerat genom åren? Ska man skicka in vackra bilder, eller ska man chansa på det som sticker ut lite mer? Håken knows!

Fönster

Sickla sluss

Hotellvy, NYC

Liljevalchs vill ju att det man visar på deras vårutställning helst inte ska ha ställts ut innan. Några av fönsterbilderna kommer sannolikt med i min februariutställning och det talar för Sickla sluss, eller Hotellvy, NYC. OM jag nu bestämmer mig för att ansöka. Och man får skicka in fem, men de behöver bara ta en. Eller ingen för den delen.

4 svar på ”Liljevalchs?”

satsa på båda, en hög med vackre och en hög med utstickande. Det är ju du, du MÅSTE söka, efter jag tycker. Du väljer, men sök.

Vet inte om det blir nån av de femton bilderna jag publicerade, kanske de från NYC ligger närmast. Ska kolla min abstrakta alster i helgen.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: