Kategorier
Stockholm

Brooklyn Bridge

Nu får ni följa med på en regnblöt sväng till Brooklyn bridge. Vill minnas att vi var där innan vi gick ner till Ground Zero för minnesceremonierna den 11 september.

Har en hel del på Att göra-schemat i dag, sen ska det göras också. Inga måsten, mest intressanta besök som Christer Strömholm på Nationalmuseum, Fotoantikvariatet och Corbijns bilder på nåt auktionshus på Östermalm. Och nåt galleri vid Nytorget. Corbijn kan ses till och med söndag, övrigt kan lika gärna vänta till nästa vecka eller nåt.

2 svar på ”Brooklyn Bridge”

Christer Strömholm, yeh! Min systerdotter lärde sig foto hos honom. Min svåger hennes pappa, SvD kände alla. Bra kontakter. Så när hon lärt sig hår och smink i London fick hon jobb hos Björn Axén. Nu är hon lärare. CS är skit bra. Så han har utställning på Nordiska M? Måste dit. Antar Swedish Grace slutat nu, jag missade den.

Stängt för kommentering.