Kategorier
Stockholm

En dag på stan

Testar att själv begära nummerflytt via Tres hemsida. Spännande att se om det kommer ett felmeddelande igen eller om det funkar till sist. Glädjande nog för jag meddelande att mitt nummer flyttas till Tre den 13:e. 

Knallar från Slussen och letar mig upp till Birkastan. Avslyssnar djup dialog: ”Vad härligt soligt det var!” ”Jaa!” Många kvinnor med läderbrallor. På Nordic Art tar jag det vinglas det är mest i plus två snapsmuggar snacks och kollar sen Helena Trovajs akvareller. Spännande att kolla tekniken. 15 000:- för denna.

Helena Trovajs.

Odengatan för bi Vasaparken, Odenplan och så småningom är jag på Sturegatan där jag slinker in på Sotheby´s och visningen av Anton Corbijns kändisporträtt och andra bilder som vad jag förstår inte tidigare visats. Får en kort pratstund med kvinnan som satt i receptionen och som med norsk brytning berättade att Corbijn närvarade på vernissagen och var trevlig. €65 000 för Kate eller om det var för Jompa.

Anton Corbijn.
Anton Corbijns.

Inte långt sen till Åmells som firar 100 år eller nåt annat. Målningar av CF Hill, Liljefors, GAN, Helmer Osslund, Grünewald, Jolin m fl. 18 500 000:- för den förstnämndes bidrag. Några foton fanns även, Strömholm, Cecilia Edefalk och några till. Tar mig sen hem till premier league-fotbollen.

2 svar på ”En dag på stan”

Vilken konstrunda du har gjort idag. F Hill, Liljefors, GAN, Helmer Osslund, Grünewald, Jolin känner jag ju väl. Du hämtar inspiration och slutar snart klaga på folk som tjänar stora pengar, för du gör det själv. Och får samhället att gå runt. Bravo!

Frälsningsarmén konstaterar att de nästan 800 000 svenskar som lever på försörjningsstöd har 170 kronor kvar i månaden efter att maten är betald, vilket ska räcka till lyx som kläder, medicin och tandborste.
Dina sympatier ligger hos de rika, det gör inte mina!

Stängt för kommentering.