Kategorier
Stockholm

The only way is up

Gör oftast upp mina dagsplaner kvällen innan och är då rätt ambitiös och entusiastisk. Sen vaknar jag sent och är grymt seg och får verkligen ta mig i kragen om det ska bli nåt alls utanför husets väggar. Har lite knackigare ekonomi efter alla New York-räkningar så det blir ingen större konsumtion av vare sig det ena eller det andra men jag ska nog fortsätta att kolla om det finns någon William Klein-bok att få tag i här i stan. Fotoantikvariatet är nog mitt sista hopp. Vill helst kunna bläddra i boken innan köp. Ångrar att jag inte kollade och till och med köpte nån av hans verk när de fanns där på ICP i samband med hans utställning. Men jag var trött och hade kanske inte med mig stora kameraväskan att ha boken i. Å andra sidan kan jag ju fundera på om jag inte redan har de fotoböcker jag behöver.

The only way is up ur sängen.

%d bloggare gillar detta: