Kategorier
Stockholm

Hpl höstmorgon

Ut i arla höstmörkret igen. Men soluppgången är inte långt borta och det hinner bli ljust innan jag kommer fram till jobbet.

Hoppas det blåser lite mindre, det var lite väl dragit under vår utedag i går.

Kom på att jag nog hade medicin att hämta ut på apoteket i Ormingehus. Alternativ blodtryckstabletter för att få ner även det andra värdet. Den fanns inte inne utan beställdes, skulle komma under min NYC-vistelse och de skulle ringa när de fått in den. Men det har ju inte gått att ringa eller sms:a på mitt nummer. Så, när jag ändå hade vägarna förbi gick jag in och si, på en hylla i en liten korg låg det en ask och väntade.

Får elräkningen, ingen chocksumma utan helt normalt.

2 svar på ”Hpl höstmorgon”

Jo en helt vanlig dag i huset, fortfarande uppvärmt och vackra foton kommer farande i etern, signerade Matti. Hoppas också på mindre dragit idag!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: