Kategorier
Stockholm

Pappa och bebbe

Tar en fika hos Kajsas på kajen och funderar på om jag ska åka hem eller hålla mig kvar på söder till kl 17.30. Kommer på att jag behöver gå på Coop så jag åker hem. 

Träffar pappan till en gammal elev. Han berättar att de måste flytta sista oktober men vet inte vart. De har tills nu bott i ett hus för nyanlända men det ska rivas. Dottern vill såklart inte byta skola och pappan har jobb, men Sverige är inte medmänskligt längre. 

En Instasnubbe jag följer och vice versa noterar att jag lägger upp bilder från NYC och föreslår att vi tar en fotorepa nån dag. Synd att han är tre veckor sen, det hade varit kul annars. Är faktiskt lite sugen på en sjunde sväng över den blåa Atlanten men tror inte det blir av.

Hastigt och lustigt blev jag ledig i morgon. Lite snopet faktiskt. Men då kan jag fokusera på vårsalongen. Och jag har tandläkartid kl 15. 

%d bloggare gillar detta: