Kategorier
Stockholm

Mörk dag för fotbollen

…extra mörk för oss djurgårdare.

Båda ordinarie mittbackarna borta i Djurgården och två ordinarie mittfältare saknades också. Inga vidare förutsättningar alltså.

0-1 kommer efter ett långt inkast och står sig halvleken ut. 

I andra halvlek sticker Ganget upp och gör 0-2 efter stort spelövertag för Djurgården. Surt! Taskig kvalitet i sista passningen och ungefär samma oförmåga att omsätta bollinnehav i mål som mot Häcken. 

Huliganbråk, tyvärr inte oväntat, maskerade djurgårdsbusar samlades så nära de kunde komma Gnagets sektion och bengaler skickades in bland de gästande supportrarna innan polisen föste bort djurgårdarna. Matchen avbruten och de flesta gjorde som jag, gick därifrån. Jag ser fler poliser i foajén och en drönare svävar över supporterskarans väg till tunnelbanan. Ständigt dessa hatade, hotande, hånande män!

Åsså åskregn på det.