Kategorier
Stockholm

Man Horns

Trevlig dag på det stora hela med förskoleklassen. Ägnar tid åt en elev nyanländ från Ukraina som inte kan så mycket svenska. Ju mer vi umgås ju mer försöker hon kommunicera och vi använder även google translate.

Urologen skulle ringa kl 16.20 och jag sitter på Sockenplans t-perrong och väntar. Inget samtal så jag åker hemåt. Kl 16.46, när jag sitter på bussen, hör han av sig och vi bokar ett återbesök i början av november. 

Funderar annars på en repa ut i skärgården i höst/vinter och plåta lite dyster natur. Måste ju vara en ö med övernattningsmöjligheter och restaurang. Typ Utö och Sandhamn. Den senare känns lite mer tillgänglig, kortare avstånd. 1490:- för två nätter på Seglarhotellet, inklusive frukost. Behöver ta mig till Stavsnäs för byte till båt, lite bökigt. 

2 svar på ”Man Horns”

Fint med både Sandhamn och Utö, har kompis i Stavsnäs och en på Utö och Sandhamn ett vanligt tillhåll, utgått 2 ggr i segeltävlingen Gotland runt, 1981 och 1982, Du kommer att få fina bilder.

Stängt för kommentering.