Kategorier
Stockholm

En ledig dag

Det blir Per Wästberg Ljusets hjärta och Marianne Fredriksson Anna, Hanna och Johanna som berikar Minibiblioteket på Stadsgården.

Gör sen min bild som planerat och några till innan jag sätter mig på Vaccin Direkt och väntar, en halvtimme före bokad tid. Kommer in tjugo i.

Hade tänkt mig bilden tajtare till höger men tyckte att trucken var lite kul.

Får min spruta sitter sim on smäck och ett infoblad om bältrosvaccin. ”Dyrt”, säger sköterskan. Frågar i receptionen. Två sprutar, 5 lakan, skyddar upp till 20 år. ”Då måste man leva länge så man får valuta för pengarna ”, kommenterar jag. 

Lite mer stockholmiana.

Knallar inåt city för att kolla en skogsjacka jag absolut behöver, eller inte. Knappt 2000:-, billigare än sprutorna mot bältros. Massor av fickor att tappa bort saker i. Kommer därifrån med en kasse. 

Den blåbruna regeringens ministrar har utsetts. FifflarUffe: Jag vill förbereda det svenska folket på tuffa tider.

Tuffare för vissa än andra när Jimmy Brun och hans nasserassar bestämmer. 

I rätt sällskap.
%d bloggare gillar detta: