Kategorier
Stockholm

Oiko and your Gordon

Kall morgon, bara ynka 3 grader, när jag står och väntar på bussen. Får sen sitta och vänta över min tid hos tandläkaren. Medan jag väntar köper jag en biljett till Nationalmuseum som jag tänker mig besöka före Mary Ellen och Birgitta i eftermiddag. Lagningen kändes dessbättre inte ett dugg men svider desto mer i plånboken. På bussen blockar jag ett par brallisar som börjat följa mig på Insta respektive Tumblr. 

Ser på YouTube att Oiko and your Gordon möttes i ett darby härom dagen. Där ser man!

Men var hela vitte har jag lagt min pannlampa? Minns att den låg och skräpade på mitt datorbord tillsammans med två ficklampor. Dess vidare öden är däremot en blank sida av mitt medvetande. Man ska fan inte städa!!! 

– Från du är 16 till du är 70 omfattas du av totalförsvarsplikten. Skulle det bli höjd beredskap eller krig i Sverige – då ska alla vara med, säger Charlotte Petri Gornitzka, generaldirektör för MSB, till SVT.

Langa hit puffran, bara!

2 svar på ”Oiko and your Gordon”

Stängt för kommentering.