Kategorier
Stockholm

Rymdhjälmselfie

Diverse strul igen, mer regel än undantag i den digitala tidsåldern. Min TV startar inte och teori 1 var att batterierna i fjärren var slut, fel. Teori 2, stänga av och sätta på routern, fel. Det enda som hände var att jag inte kom in på internet på datorn utan fick skriva in min nätverkskod, får meddelandet anslutning misslyckades. Trycker på ”anslut” igen och det funkar. Googlar på tv-problemet och läser om stand-bylampa och strömbrytare på tv:n, min har ingetdera.

Messar skolan om mina timmar. Biträdande rektorn ringer upp och ber om ursäkt, hon var försent att attestera mina timmar och har pratat med lönekontoret som ska betala ut min lön så fort de hinner. Med andra ord får jag inte pengarna som väntat på torsdag.

Partiell solförmörkelse strax före lunch. Kul att veta när det är mulet och jämngrått. 

Behöver ta mig ner till Coop. 

2 svar på ”Rymdhjälmselfie”

Min dator lyckades inte läsa in, Ipee och Ipa och Pensionär. Lång Erfarenhet säger att kroppen har sitt egna bedövningssystem, när man rör på sig blir smärtan lindrigare. Rörelse gäller alltid. Artros sedan många år. Tandtråd, skit jobbigt, jag fick en typ bygel med tråd av tandhygienisten och nu drar jag igenom alla tänder varje kväll raskt och det blir inga krångel alls, de finn i påse på apoteket. Kul selfie i rymddräkt. Från erfaren pensionär.

Stämmer för det mesta, och stundom även för mitt knä, att smärtan går över när man rör på sig. I går var inte en sån dag, efter utflykten till Liljevalchs värkte det ordentligt.
Mina tandläkare rekommenderar tandpetare så det kör jag med.
Underligt att din dator inte kan läsa in mina bloggar, men det digitala är som sagt underligt. Särskilt när det händer saker och man inte har gjort något alls.

Stängt för kommentering.