Kategorier
Stockholm

Mot Sandhamn

Djurgårdsfärjan går inte till Sandhamn.

Dags för en minisemester ute i skärgården. Hoppas det motsvarar förväntningarna.

Är cirkeln sluten nu? När jag återupptog fotandet för 12-13 år sen var det natur- och fågelfoto jag tänkte syssla med. Sen insåg jag att jag inte hade råd med den utrustning som behövs för annat än de vanliga fotona av sittande och simmande fåglar. Så då blev det gatufoto och parallellen där är väl att även den genren i dag mest visar sittande och/eller gående människor, ofta bakifrån, utan nån särskild tanke bakom (se bilden ovan). Gled över till ”urbant foto”, ripped and torn, abstrakt, urbana stilleben, detaljer, gatukonst, arkitektur, skuggor med mera. Och nu är jag på väg ut i skärgården med ambitionen att ta justa naturbilder, kanske nån fågelbild. Vi får se hur det går.

Vet inte i vilken utsträckning jag kommer åt att blogga med färska bilder, tror det går med redan tagna bilder. MacBooken får stanna hemma så det blir via mobilen i så fall.

4 svar på ”Mot Sandhamn”

Stängt för kommentering.