Kategorier
Stockholm

Dimma

Verkar ha blivit nåt knas med överföringen av fondpengarna, de borde finnas på kontot nu, tycker jag. Ingen lön och inga dollar från bildköparen. Är fortsatt rätt pank med andra ord.

Är ute i morrondimman och fotar och tar lite Klaus Apps (close-ups). Vid stora bryggan svävar två maneter strax under vattenytan. En kvartett ryska byggjobbare har köpt lunch på Westerholms livs. En kråka har hittat sin lunch i en papperskorg. Checkar ut och sätter mig i en soffa i receptionen. Två och en halvtimme att slå ihjäl tills båten går. Sen kommer jag ihåg att jag bokat bord för lunch kl 11.30. 

2 svar på ”Dimma”

Man är där, i dimman! Härligt. Ha inte kunnat få ut de övriga Sanhamnarenafotona för kommentar. Nu hoppas jag komma fram.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: