Kategorier
Stockholm

Mack & familj

Dimmigt vid båtmacken på Sandhamn, en barnfamilj slår ihjäl lite tid innan båten hem ska gå. Detsamma gör jag.

Kanske slår jag bara ihjäl lite tid även i dag, eller så tar jag mig för något.

Får svar från 3:s kundtjänst angående säljarens löfte att 3 skulle stå för resterande betalning av min iPhone 12. Olivia på kundtjänst skulle kolla upp det. Kul att se hur det slutar, det handlar om 1800 spänn.

2 svar på ”Mack & familj”

Fina Sandshamnsbilder. Tänkte mig att åka till Norra kyrkogården till mormor och morfars grav och sätta ljus och sedan gå förbi även August Strindberg och skicka mina tankar till honom. Men det är ju helruggigt ute. Blir nog i morgon istället. Finns massor att slå ihjäl tiden med eller att fylla tiden med. Du mä.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: