Kategorier
Stockholm

Tallvariationer

Kanske mina favoritbilder från ön. Har svårt att sätta den ena varianten före den andra, men kanske den svartvita ändå.

Kollar en doku om Stiv Bator och hans karriär via band som Dead boys och Lords of the New Church. Tjugo minuter in på filmen är det ett kort strömavbrott. Får dra ut tv-sladden och stänga av boxen för kunna starta om teven. Kassettbandspelaren sätter sig i stand-byläge och såväl klockan i mikron som den i sovrummet är nollade och datorn behöver startas om. Intressant film annars, tråkigt bara med alla dessa musiker som skjuter heroin och tar en massa annat skit i drogväg.

Dags för säsongens sista omgång av allsvenskan. Djurgården spelar hemma mot Mjällby och jag träffar mina fotbollspolare innan och efter. Förlängde mitt säsongskort, så det blir mer livefotboll nästa säsong. 

3 svar på ”Tallvariationer”

Vackra bilder! Det kanske blir nr 2 ändå. Då träffar du Johan idag igen på Tele2 Arena. Han kunde inte följa med mig idag för det var Match.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: