Kategorier
Stockholm

I dag

Bilden: gillar att jag snabbt fick med mannens ansikte speglat i konstverket på väggen.

Fyller på minibiblioteket med två böcker ur morsans kvarlämnade samling och snirklar mig upp till Hornsgatan. Det är vernissage på Galleri Bellman och jag går in och kollar min tilltänkta utställningslokal. Fortsätter till Galleri Fotografi och vernissagen av utställningen Cuba Doble av Karin Hedbrant och Ulf Björe. Träffar Göran Wingstrand och surrar lite foto och fågelskådning. En utställning på Konstakademien poppar upp i kalendern: När postmodernismen kom till stan. Hyfsat galet här och var, några väldigt likt vad jag stundom fotar. Vänder sen kosan mot Slussen i vackert eftermiddagsljus. 9834 steg. 

2 svar på ”I dag”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: