Kategorier
Stockholm

Dead man walking

Det blev lite fågelskådning ute på Sandhamn. Snösparvarna var nog höjdpunkten men en klippkorp i siluett duger gott också. Eller är det bara en kråka?

Gick till sängs med en bok i går kväll, för en gångs skull, och den var så spännande att jag bara måste läsa ut den. Släckte 02.28 och trodde jag skulle somna bums, låg i stället och snurrade. Försöker få några timmar sömn vid kl 7 på morgonen men då är det lövblåsardags utanför mitt fönster och nånstans i huset kör någon en maskin av nåt slag, typ golvslip.

I eftermiddag får jag min dom av urologen och jag tänker mig att promenera till Karolinska Norra från Slussen. Är jag a dead man walking? Leva livet eller döden dö? Spännande! Kl 18 får ni veta vad klockan är slagen. (Här snackar vi cliffhanger!)

Har du börjat skriva din dödsruna?” Tidningen Vi tajmar bra.