Kategorier
Stockholm

Public announcement

Tatatatata-raa (änglatrumpet, kan vara nån harpa också). Svaret på biopsin är:

C.A.N.C.E.R. Nånstans mellan godartad och elak. Alternativen är att låta det vara med uppföljning, stråla det område av prostatan som är angripet eller stråla bort hela prostatan. Preliminärt blir det alternativ två, men trean kan inte uteslutas. Jag får en remiss till Karolinska för att bestämma åtgärd. Tvåan är för övrigt en ny metod just Karolinska utvecklat. Bara det inte sabbar mina kommande jobbveckor. 

Min kollega ska gå på Djurgården-Modo i hockeyallsvenskan och jag erbjuder ölsällskap vilket han nappar på. Känns som om det är läge för ett par kalla. Börjar med en Sitting Bulldog, avslutar med en Budvar. 

4 svar på ”Public announcement”

Du skriver att det ska nog gå bra! Klart som sjutton att kommer gå bra. En järnkamin viker väl inte ner sig i första taget?
Tänker på dig!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: