Kategorier
Stockholm

Refuserad

Två oerhört konstnärliga bilder på en knölsvan.

Det snöade i går och det har varit skapligt kallt ett par dagar nu. Kanske hajar igelkottarna att det är dags att gå i dvala.

”Hej, Juryn har nu bedömt ansökningarna till Vårsalongen 2023.Tyvärr blev inte ditt/dina verk antagna till utställningen denna gång.”

I dag får jag sova ut. Sover ofta som bäst och djupast när jobbalarmet ljuder. Nu slipper jag det och kan sova så länge jag vill. Sen ligger jag och läser tidningarna spå mobilen tills jag tycker det är dags att kravla sig upp, i dag blir det kl 10. Frukost på det innan jag tar itu med det jag har lust att ta itu med.

I natt föll regn som borde varit snö!

Får pensionen i dag men har ändå utgifter utöver vad den och lönen täcker. Men varför spara på besparingarna när man inte vet hur lång tid man har kvar?

%d bloggare gillar detta: