Kategorier
Stockholm

Prickigt

Hade ju tänkt att byta bredbandsleverantör från Telenor till Tele2 men läser att de senare ligger högt när det gäller kundklagomål. Så det vete tusan om jag vill göra mig det besväret. Ska åtminstone ta mig en mugg glögg innan.

Fast tji fick jag, den glögg jag ville ha behöver jag beställa så det gör jag under helgen eller redan i kväll.

En intensiv men som alltid rolig dag i dag. Intensiv för att jag höll i en aktivitet på morgonen och sen för att vi var en person kort på eftermiddagen så jag stannade en timme extra.

Bildtemat på morgonen var Yayoi Kusama:

2 svar på ”Prickigt”

Så fina bilder av elever, särskilt den första.

Det låter oroväckande att Tele2 har högst kundklagomål. Bostadsrättföreningen har just bytt till Tele2 och vi ska få det och Wifi från samma leverantör gratis. Nu har jag inte kunna koppla in mig på Tele2 efter styrelsen inte ha fixat en kontakt med 3 hål till mig, sedan 1 augusti. Underligt, men jag ska kanske ändå inte längta efter det nya om det bara kommer att innebära problem. Jag har Iphone på 3 och Wifi på Telia. Jag blev blåst av Telia när jag ville byta allt till 3. Dyrt. Det skulle bli utan kostnad med Tele2, men problem tydligen, jag hatar det.

Högst har de inte, Tele2, men i toppen ligger de. Telia är värre än Tele2, de låg högre upp på listan över missnöjda kunder.
Elev 1 och 3 är de som haft flest bildlektioner med mig. Tyvärr har elever i dag alldeles för lite bild och jag gillar inte att de måste anpassa sid bildskapande efter ett lektionsschema istället för att kunna skapa när inspiration och lust rinner på.

Stängt för kommentering.