Kategorier
Stockholm

Spårområde

Den här bilden tycker jag blev bra. Nästan som ett grafiskt blad.

Fick julens första julkort i går, från en mor och dotter. Den senare var min elev för cirka 25-30 år sen. I morgon köper jag diverse frimärken och postar mina julkort på torsdag. That´s the plan.

Hellströmsglöggen är slut, nu får Bolaget speeda på med min beställning.

I dag får vi se om det är jag som tar hand om fritidsgympan, i så fall för tredje veckan i rad.

8 svar på ”Spårområde”

Bilden är inte bara bra, den är jäkligt bra. Förmedlar hos mig samma starka känsla som när jag såg Hasse Lindroths bilder på Grafiska Sällskapet häromdagen. Grafiska blad visserligen men snarlikt motivområde. /D

Du frågade om favorit. Detta är min favorit av dina järnvägsbilder. Det liggande formatet, Ett starkt blickfång i form av tågsetet som är på väg in eller ut från stationen. Det lugnar ner bilden trots att många detaljer i bilden väcker min nyfikenhet och konkurrerar om min uppmärksamhet. /D

Du väljer den enda färgbilden, med andra ord. Jag gillar den också för dess alla detaljer och färgklickar, sen gillar jag de snöiga bilderna också. Är svag för det mer monotona och monokroma, åtminstone ibland.

Även jag gillar de snöiga bilderna, mycket. Men detta var och är min favorit. Tänker också på vilket blickfång denna bild, utskriven i stort format, kommer att utgöra på din utställning. Om du nu väljer att ta med den förstås. /D

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: