Kategorier
Stockholm

Prillan

Tar den här bilden uteslutande för den prilla som sitter på utsidan av bussfönstret.

Ska sätta på mig nattsockorna men får dubbelsidigt sendrag i lårens insida. Tar ett glas resorb som kontring och det hjälper. Har inte läst nåt på flera kvällar nu, har några MacLeanare kvar men jag är lite mätt på genren. Har 15,2 grader i sovrummet och somnar rätt bra ändå.

I dag kan jag, om jag har lust och energi, hänga med Stockholms ornitologiska förening på en utflykt till Erstavik. Ser sen att man behöver anmäla sig och då får det vara. Vill inte bestämma på förhand vad jag ska göra en bestämd dag och tid. Kan ju åka dit själv.

Istället kan det blir stora beställardagen, bildskärm, tvätt, julmat och ramar. Jag konsumerar, alltså finns jag till!

2 svar på ”Prillan”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: