Kategorier
Stockholm

Strykjärnsinteriör

Sov taskigt i natt. Släckte vid kl 22 men låg sen mest och snurrade utan att kunna somna. Slumrade till men vaknade kl 2 och kl 3 innan jag sov något så när till kl 05.30. Drömde att jag var på en bortamatch med Djurgården i nån håla som i drömmen fick heta Värnamo. Jag var ensam bortasupporter och fattade varför när det stod klart att det inte gick att ta sig hem därifrån efter matchen. Taxi, gick tankarna. I dröm två framförde jag en racerhoj i 28o km/timmen.

2 svar på ”Strykjärnsinteriör”

jag sov nästan mellan 24 och 2.00
Min läkare tyckte jag skulle ha en medicin som när jag slog på FASS, Innehåller laktosmonohydrat. Vanliga symtom är buksmärtor, flatulens, diarré och illamående. Jo jag har märkt det i 18 dagar och slutade direkt, dock tog jag i morse innan FASS. Jag trodde de var ute med mig. Nu har jag hämtat vin på Systemet så jag kan få sova.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: