Kategorier
Stockholm

Julafton

Ser den här bilden när förskoleklassen och ettan är inne hos tvåorna för en julkonsert.

Får ett brev från Karolinska som förvarnar om ett inbokat telefonsamtal med min Kontaktsköterska, Jessica Svens, för ett informationssamtal och upprättande av vårdplan i väntan på min operation. Den 9 januari kl 13. Då jobbar jag ju så jag skickar ett meddelande för att boka en annan tid. Är lite ängslig att den kommande behandlingen sabbar min utställning. Hoppas jag kan reda ut det under ovan nämnda telefonkontakt.

Kallt igen och behagligt sval sovrumstemperatur, 13,2°, har fönstret öppet med några centimeter. Drömmer otroligt och obeskrivligt igen.

Julafton så. Men först frukost!

God Jul alla!

4 svar på ”Julafton”

Trevlig helg Matti! And keep the good spirit!
Ser så småningom fram emot dina kommentarer kring hur den nya bildskärmen funkar i Mac-miljö. /D

Tack och God Jul själv Dogge! Verkar tarva en del manualläsning, bildskärmen. Det är vi macare inte helt vana vid. Plug and play ska det vara!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: