Kategorier
Stockholm

Zum zum zum zum…

Hummar som en kol-ibri: Zum zum zum zum zum zum. Varken kol eller astma!

Hinner prata lite utställning med min utställningspartner innan jag tar mig genom snöfallet ner till VC. Mejlar honom ett förslag till utställningsaffisch och ska fundera på utformningen av vernissagekort.

Husläkare Kajsa tycker inte att hon hör något som tyder på varken kol eller astma och vi konstaterar att jag näppeligen skulle orka snitta 18 000 steg i New York eller leta pinnar i sex timmar i Velamsunds kuperade terräng. Får ändå göra ett utandningsprov och tycker väl det gick bra. Men nu kanske jag ropar hej, säljer skinnet och jinxar på samma gång. Husläkare Kajsa ska först säga sitt utifrån provet.

2 svar på ”Zum zum zum zum…”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: