Kategorier
Stockholm

Ett rop på…

…Kaspar, Melchior och Balthasar.

Det snöar bra när jag kastar ett öga ut genom fönstret, fotoväder! Ökar takten och tar mig till sist ut till Lidingö stadshus för att kolla Lidingö fotoklubbs utställning. Tror jag kan ta tåget från Ropsten men en närmare granskning ger vid handen att det är buss som gäller. Väl framme är det stängt, Trettondedag jul! Kikar in genom dörren och ser mest de vanliga fotoklubbnaturbilderna, det som är längst in ser jag dock inte.Trettondagen hänger på nåt vis ihop med de tre vise männen, i Lidingö centrum står en dumskalle och väntar på bussen tillbaka till Ropis. Dessutom snöar det bara helt lätt. 

Hemma vid datorn får jag trassla med Lightroom ett tag innan programmet hittar mina minneskort. Tolv enfaldiga bilder blir det, hälften får ni här.

2 svar på ”Ett rop på…”

Vackra bilder. I morgon ska det blir Kalle här, hålla tummarna för att det inte blir Kooon.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: