Kategorier
Stockholm

Under bron

Har stått här förut och gjort bild. Gillar öppningar av alla det slag, också.

Avslutade fredagen med kultrullen Den tredje mannen. Såg den för massor av år sen och kom bara ihåg en enda scen, när Harry Lime gömmer sig i en port och avslöjas av sin katt och hur ett fönster som öppnas lyser upp hans ansikte.

Lördag igen och rätt tomt på schemat. Lite väl slirigt och snöigt för pinnjakt så det får bli nåt annat. Ska till att börja med försöka kravla mig upp lite tidigare än de senaste dagarna. Hoppas sen på att jag fortsätter att ha samma energi som jag har haft i två dagar nu.

Läser om en gömd naziskatt i Nederländerna, fyra lådor guld och juveler. Kartan har precis offentliggjorts efter 75 år i arkivet. Det är kanske dit jag ska?

%d bloggare gillar detta: