Kategorier
Stockholm

Vinterbänk

Gillar den knivskarpa, lodräta delningen av bilden i svart och vitt.

Lyssnar en hel del på Jeff Beck nu, efter att han just gått bort. Har ingen av hans låtar på min Spotifylista och det är många album att lyssna genom. Han poppar upp ibland i mitt Fejanflöde och de videor jag sett har jag ofta gillat. Men live är en sak, skiva en annan.

Sov bra i natt, drömde en massa. Däremot vaknar jag med fortsatt lock för vänster öra. Jobbigt!

Blir nog en chillardag i dag, efter en fyra dagars arbetsvecka. Det får jag unna mig.

2 svar på ”Vinterbänk”

Tackar! Bänken ser jag varje gång jag går till morgonbusshållplatsen.
Vi får se om jag hinner fram till Nessun Dorma i dag, eller om den kanske kommer när jag nu lyssnar på Spotify och Jeff Beck´s greatest.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: