Kategorier
Stockholm

Cirkulärt

Färg och form är viktiga ingredienser.

Ägnar dagen i huvudsak åt att snygga till i arbetsrummet och fylla de förvaringslådor jag köpt. Mycket nostalgika ska gås genom och det mesta är fortfarande omöjligt att göra sig av med. Men nu är förvaringen snyggare. En kasse med bland annat kontoutdrag och betalda fakturor stör dock. Hur länge behöver man spara sånt i dessa digitala tider?

Så här på eftermiddagen är man lite nyfiken på om det ska jobbas i morgon eller om jag får sova tills jag vaknar. Båda varianterna är okej. Är jag ledig i morgon får jag ta och slänga alla emballage som nu fyller hallen.

Har skippat blodtrycksmedicinen under helgen då mina värden legat där de ska när jag kollat. Finns ingen anledning att knapra piller om det inte behövs.

Två fotbollsmatcher eftermiddag och kväll.

2 svar på ”Cirkulärt”

Tio år bakåt i bokföringen ska man spara. För redovisning. Blir orolig att du lattjar med din blodtryck medicin.

Har ingen bokföring.
Tycker inte att jag lattjar med mina blodtrycksmediciner när jag inte tar dem när blodtrycket ligger där det ska. Lågt blodtryck är inte heller bra, inbillar jag mig.

Stängt för kommentering.