Kategorier
Stockholm

Nödsignaler

Har fått problem med säkerhetskopieringen: ”Kan inte kopiera filer till skivan för säkerhetskopiering eftersom den är skrivskyddad.” Vet inte om problemet uppstod i samband med uppgraderingen till Ventura 13.1. Jag har i iallafall inte aktivt skrivskyddat aktuell hårddisk. Googlar!

Ändrar så den ska kunna både läsa och skriva. Startar om för att ändringen ska träda i kraft, får istället en fryst muspekare. Det senare löstes med att jag laddade den en stund. Ibland är de enkla lösningarna de bästa (men svårast att komma på). Hårddisken för säkerhetskopiering surrar i iallafall, kanske har det löst sig det också?

2 svar på ”Nödsignaler”

Har råkar ut för detta flera gånger. Försök kopiera texten på det skrivskyddade dokumentet och lägg in det i ett nytt, skapa ett nytt dokument.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: