Kategorier
Stockholm

Polisbesök

Tar på mig nya jackan för att känna in den, börjar kolla Aftonbladarna Eric Niva och Linn Nordlund som är på marockoderby i Casablanca. Plötsligt ringer det på dörren och utanför står två poliser. De vill kolla hur jag upplever min situation i Orminge, om jag känner mig trygg i huset och för övrigt. Och jag har inga problem med nåt just, har ju säkerhetsdörr som är hyfsat ljudtät, och det är ju bara behöriga som kan blippa sig in genom porten. Samtidigt är det ju lite underligt med polisbesök i trapphuset ändå.

4 svar på ”Polisbesök”

Fick samma påhälsning och kunde berätta om att 2 grannar satt upp lappar av varandra oberoende att de blivit av med paket från leveranser som lämnats vid deras dörr. En dam hade fått viktig medicin från apoteket. Troligt att nån boende är skyldig, mycket konstigt. Annars har jag inget jag känner till som är knasigt, men varför kommer de nu? De ville veta hur det var att bo i Orminge?

De kanske tänker flytta hit själva? Eller så vill de träffa alla i huset för att kunna lista ut vem som är tjuv. Om några veckor samlar de alla boende i lokalen under tvättstugan då vi av Hercule Poirot själv får veta vem den skyldiga är.

Stängt för kommentering.