Kategorier
Stockholm

Staketskugga

Sov väl lite halvskapligt, och det är alltid lite jobbigt att ta sig upp kl 6 på morgonen. En av stunderna då jag sov var jag i Portugal. Åkte buss och när jag klev av pekade nån på föraren och sa att det var Sonny Bono, från Sonny&Cher. Tänkte betala bussen men mina lokala medresenärer gestikulerade att det inte var nödvändigt. Min reskompis står och försöker köpa en lott där priset är en biljett till ett fotbollsderby. Nån pekar mot honom och säger tur han inte är djurgårdare, de är så stökiga. Djurgårdare är precis vad han är, dock.

Lämnar Portugal och tar 446:an och tuben till skolan. Från kl 8 väntar 6 timmar med de yngsta eleverna. Det var ett tag sen jag var med dem så det blir kul.

Är trött, på gränsen till huvudvärk så jag åker hem när arbetsdagen är slut. Under förmiddagen har min jacka ankommit Coop så jag hämtar den när jag kliver av bussen. Min nybeställning av utställningskatalogen är anmäld till den 12:e, när jag har tandläkartid. Hur visste FedEx det?!.

På Fejan ser jag bilder från Niklas Storms utställning på FOTOverket och noterar att flera bilder hänger med klämmor och att de blandas med inramat. Då ska väl jag också kunna köra det.