Kategorier
Stockholm

Bakom galler

Tänker på huliganerna i går, hur de maskerade sig i rosa skidmasker innan de började kasta bengaler in på familjeläktaren och göra utfall mot polisen. Tänker på den lilla tjej som gråtande leddes bort av sin mamma när matchen brutits. Det här måste ju få kännbara konsekvenser både för individerna och för AIK! Inför Mjällby-matchen kom en man förbi som jobbar på LIVE som arrangerar matcherna. Jag frågade honom varför det inte är visitation vid varje match. Det ska det vara, svarade han. Och jag vill minnas att alla blev visiterade inför den lågriskmatchen, men inte inför derbyt! Inte för att de kommer att hitta något, men det är ändå dåligt. Läser att AIK:s VD avgår.

Måndag igen, tiden går. Om knät inte gnisslar för mycket åker jag och tar en sjönära fika nångång efter lunch. Nåt ska man väl ta sig för? Kreativt känns det som om det är en liten paus.

2 svar på ”Bakom galler”

Förutom att jag tror att du har hört tornserglarna nu, det finns många av dem i luften runt vårt hus.

Har varken sett eller hört tornseglarna. Var tvungen att gå in på datorn och kolla om jag fortfarande kan höra dem och det var ju inga problem. Och jag har ju sovrumsfönstret öppet så jag borde verkligen ha hört dem om de finns här.

Stängt för kommentering.