Kategorier
Stockholm

Smultronschersmin

När jag stänger balkongdörren luktar det bränt och första tanken är skogsbrand. När jag kommer ut är det en nytänd grill som osar. Femtio meter bort luktar det desto bättre då smultronschersminen doftar sitt underbaraste. Några tornseglare svirrar förbi och förgyller min promenad till Coop ytterligare.

Kollar på New York-hotell. Hade en idé att bo längre ner på Manhattan, alternativt i Brooklyn för att ha närmare till potentiella intressanta fotomiljöer i till exempel Lower Eastside. Samtidigt är det väldigt bekvämt att bo nära flygbusshållplatsen, förutsatt att vi flyger med SAS och till/från Newark. Och senaste hotellet hade en unikt bra frukostbuffé. Sju nätter i maj 2024 ligger på 29 000:- nånting, att dela på tre. Flygbiljetterna typ 9 lakan per näsa.

2 svar på ”Smultronschersmin”

Stängt för kommentering.