Kategorier
Stockholm

Regndroppar

Drömmer fint igen, med ett undantag: kameran funkar inte. Det händer inget när jag trycker ner the shutter button. Tråkigt med så många fina motiv.

När jag vaknar och kollar mobilen har jag tio nya följare på tumbler, ingen av dem har något eget innehåll på sina sidor så jag blockar dem.

Ringer Hyresgästföreningen om min hyra och det retroaktiva påslaget. Efter en halvtimme i telefonkö får jag prata med Thea. Hon tar mina uppgifter och ser att det retroaktiva ska gälla från 1/4 och inte 1/1 som bostadsrättsföreningen skriver. Hon lämnar ärendet till en förhandlare som ska titta på det och återkomma tidigast i slutet på veckan men antagligen i början av nästa. Beträffande frågan om jag ska betala den nya hyran eller ej så säger hon att det inte är något problem utan att jag får tillbaka pengar om det är fel. Och det kan ju vara rätt för tre månader, april, maj och juni.

Får en smickrande inbjudan på Flickr från BEST FINE ART PRIVATE GROUP. ”This is a moderated group. We invite the best and we only publish the best of the best”. Tackar ja, går in och kikar, och går ur direkt. Sicket crap!

2 svar på ”Regndroppar”

Stängt för kommentering.