Kategorier
Stockholm

Dagens bilder, några av dem

Träffar Torbjörn, pappa till en elev jag hade i slutet av 1970-talet och får sällskap på bussen in. Ett lätt regn faller som för ett ögonblick blir snö. Lämnar in mitt bidrag till CFF Salong 2023 och får en katalog med mig. Förra årets hann jag stoppa på mig innan jag fick veta att den bara var för påseende. Kul med mångfalden av fotografier och motiv.

Sarvträsk busshållplats. Gillar att min mobilkamerahörn blev belyst.
Sarvträsk busshållplats. Intensivt solblänk i bänken och ett helt utfrätt parti mitt i bilden.

Tar sen min tänkta fotografiska promenad under Skanstulls broar. Får ett vackert hösteftermiddagsljus och -solnedgång och gör ett gäng stockholmsbilder på temat turist i sin egen stad. Plus lite annat. 

Lite gyttrigt, som jag vill ha det ibland. Rörigt, skulle nån kritiker kunna uttrycka sig, men det rör mig inte.
Arkitekturbild, inget vidare egentligen.
Garagenedfarter är intressanta!
Per-Anders Fogelström dyker upp på en dörr på Rutger Fuchsgatan. Det gör han rätt i!

Under broarna-bilderna kommer senare.

2 svar på ”Dagens bilder, några av dem”

Stängt för kommentering.