Kategorier
Stockholm

Söder-Ålle

Blått och (blek-)gult är snyggt ihop, sen vertikala, horisontella och diagonala linjer i ett gytter på det. För cykelentusiasten skymtar några hojar upptill.

Inte mycket blir gjort denna dag men man måste få ha såna dagar också. Printar iallafall en New York-bild på A2-papper för att se hur den tar sig i den storleken och om den kvalificerar sig till utställningen.

Käst i dag:

Nyanlända och asylsökande ska genomgå en obligatorisk samhällsintroduktion samt ett test i svenska samhället och svenska värderingar. Detta ska vara nödvändigt för att kunna få bidrag och ersättning, föreslår regeringen.

Börja med att testa SD vad gäller svenska värderingar!

2 svar på ”Söder-Ålle”

Då fian bilder och jag håller mig dig 100-procetn: ”Börja med att testa SD vad gäller svenska värderingar!”

Stängt för kommentering.