Kategorier
Stockholm

Dobranoc

På väg till cutten noterar jag att det har lagts ett lager grus i det leriga hörnet av den nya stumpen gångväg så nu slipper man gegga ner dojorna. 

Klippningen går snabbt, bussen kommer in ganska omgående så jag hinner lugnt in på Stadsmuseet och Sthlms Pärlor. Bästa bilderna visas som bildspel inne i filmrummet. 

CFF sen.

En bild jag hade kunnat tagit och som jag därför gillar, Martha Andersun sun sun.
Samma med denna, Pontus ReuterswärdUpprepat läge.

Är en halvtimme tidig och häckar på Skanstull T en stund. Kommer in på vernissagen några minuter tidigare. Får några positiva omdömen om min bild. Fotobekantingarna Bengt, Kurre och Björn dyker upp. Gör sällskap med Kurre och Björn till Medis och hinner snacka en massa foto med den senare. 

Ett svar på ”Dobranoc”

Stängt för kommentering.