Kategorier
Stockholm

Dubbelpil

Dubbelpilen i papperskorgen!

Lägger mig vid 22.20 och somnar nångång före kl 01. Det enda vettiga med det är att det ofta kommer upp lösningar på problem eller annat. Kom på hur jag ska göra för att återimportera ”förlorade” bilder till Lightroom från en av mina externa hårddiskar och sen får jag idén att kolla om det går att ordna bildbiblioteket genom drag and drop och sen se om det blir helt kajko mellan bilderna i bibblan och bildmapparna på datorn.

Tanken för denna söndag var annars att gå en konstrunda i Midsommarkransen men när jag vaknar har jag bara olust. Det får bli skärmtid istället, jag har bilder så det räcker för blogg och sociala medier.

Bilden som omnämns är den nedan. Kul när nån gillar det man gör!

2 svar på ”Dubbelpil”

Stängt för kommentering.