Kategorier
Stockholm

Slakthusområdet en snöig dag

Det kunde gärna ha fått snöa ymnigare och med större flingor, men man tar vad man får. Slakthusområdet förändras i rasande fart när gammalt rivs för att bli bostäder för folk med deg. Har varit här flera gånger nu men det går att ta nya bilder i olika väder och årstider, och i takt med att området byter skepnad. 

Pausar efter ett par timmars snöpulsande och bildskapande med en fika i Globen city. Har 45 minuter att slå ihjäl innan motorvägsbussen börjar gå. Upptäcker att en vante fattas. Backtrackar och hittar den cirka 400 meter tillbaka i mina spår. Har för övrigt hållit mig varm, till och med för varm, är duktigt svettig när jag kommer hem. 

Väl hemma väntar timmar av bildredigeringen. Ett nöje i den nya stolen. Några bilder blir jag väldigt nöjd med, ovanstående är andrasorteringen.

Strax Champions league-fotboll. Hoppas somna snabbt och sova gott efter en full dag. 

4 svar på ”Slakthusområdet en snöig dag”

Du blir nog en av dem med deg som köper en flott lägenhet där. Idag har du säkert nått upp till 12000 steg som jag i går. Snyggt!

Stängt för kommentering.