Kategorier
Stockholm

Verktyg

Fotopapper inköpt. Värsta otiden att förflytta sig medelst tunnelbana så här i rusningstid. Kommer inte med första men väl andra tåget.

Moddar mig till Fjellis vernissage ”av köksredskap”Verktyg” på Café Fru Bellman. Rätt kul idé att plåta patinerade vitlökspressar, korkskruvar och annat bekant och obekant. Vissa saker var så gamla att minnet av vad var till hade bleknat bort. Morsar på fotografer jag träffat/sett men inte känner och några mer bekanta. Helena från Galleri Bellman är där och känner igen mig och hejar. 

”Allvarligt! Kolla min kavaj, den blir ju dyngsur!” En yngre förmåga passerar i snögloppet inte helt klädd efter väder. Kör dubbat vilket funkar bäst hemma i förorten, hyfsat i modden men illa på tunnelbaneperrongen. Fotboll till kvällen.

Lahko noč!

Ett svar på ”Verktyg”

Stängt för kommentering.