Kategorier
Stockholm

Profil

Profilen mot den ljusa ytan och de belysta flaskorna uppe i vänstra hörnet. Me like!

Friska Nackas julkalender med en ny pinne varje dag fram till jul har ju då sin premiär i dag. Var ruskigt usel på sommarpinnarna så jag vet inte hur det kommer bli med dessa. Beror lite på var de är belägna och om jag tror mig kunna göra bra bilder samtidigt.

Behöver proviantera så det blir en promenad ner till Coop, kanske en glöggspaning. Vet inte om det lokala bolaget har de glöggsorter jag vill testa, får beställa annars.

Adventsstjärnan ska upp och -stakarna tändas. Tror det bara är en av två som funkar.

En av de stora gatufotograferna gick bort i förrgår, Elliot Erwitt. Har tre av hans böcker, Snaps, New York och Kolor, den sistnämnda fick jag signerad när han besökte Fotografiska för en massa år sen. En stor profil med mycket humor i sina bilder. R I P.

2 svar på ”Profil”

Stängt för kommentering.