Kategorier
Stockholm

Sport med förhinder

Lördag… Gråväder…

Fredagskvällen blev en tevesportkväll även den, mycket sånt nu. Men det var lite trassel inledningsvis. När jag skulle kolla Nybro-Djurgården hamnade jag i uppsnacket inför Björklövens match. Det rättade till sig strax före matchstart. Sen skulle jag kolla Elangas Nottingham Forest mot Kulusevskis Tottenham och då fastnade sändningen i reklam för Vinterstudion. Försöker kolla matchen på macbooken och där är matchen igång men såg ut som nedan. Så småningom ordnar det sig även med fotbollen och på teven.

Rätt cool effekt men inte vad jag vill se just då.

Är snart klar med Landet utanför. Intressant med parallellerna till i dag, när vi åter har nazister som driver en högerregering framför sig mot ett auktoritärt Sverige. Citat ut boken: ”Som Hitler hade förklarat i Mein kampf, det gällde att få motståndaren att göra eftergift efter eftergift tills att de till slut inte hade något kvar att slåss för.”