Kategorier
Stockholm

Under press

”Det kan bli krig i Sverige”. Regeringen och ÖB uttalar sig. Vet inte om jag vill lägga Sveriges framtid i politikernas händer, de verkar ju inte ha tillstymmelsen till konsekvenstänk. Blir det krig behöver vi välrustade sjukhus, fungerande järnväg, beredskapslager för att nämna ett par viktiga funktioner. Områden som negligerats i decennier. Försvarsmakten vill att vi inte ska vara rädda, men förberedda. ”En annan viktig sak är att vara källkritisk i det här läget. Att inte sprida information som du inte vet är sann, eller som du inte vet vem som ligger bakom och vem som tjänar på att den sprids”. Dags för munkavle på en hel del politiker, partier med tillhörande svans.

Myndigheternas obefintliga hantering av snökaoset på E22 inger ju inte någon känsla av kontroll.

2 svar på ”Under press”

inger ställer till det och hon tror inte på någon, men ska vi tro på, tro på, tro på, när ingen är trovärdig.

Stängt för kommentering.