Kategorier
Stockholm

Ramaskri

Det allsvenska spelprogrammet för våren kom just. Hade vi haft tur hade Djurgården spelat borta när vi är borta i New York, nu missar vi istället hemmamatchen mot Elfsborg. Den hemmamatchen var å andra sidan inte så kul senast.

Vad gjorde jag för vettigt i dag? Jo, jag ändrade till min nya mejladress på de sista (?) sajterna. Däremot har jag ingen aning om vilka privatpersoner som behöver underrättas. De flesta använder ju sms och det går ju på telefonnumret. 

Sen inventerade jag mitt behov av ramar för utställningen. Det är ett gäng, köper jag de billigaste går det på 5 500:- exklusive frakt. Köper jag ramar med riktigt glas blir det riktigt dyrt och det har jag ju inte råd med. Återstår att bestämma om jag ska ta allt på en gång, då blir det ju bara en frakt att betala. Men först måste jag avgöra hur många bilder som ska vara med, behöver kanske slakta ytterligare några älsklingar.