Kategorier
Stockholm

Imperiet

Bevistar således vernissagen på Story Hotel/Ling Long av utställningen ”BLOD & ELD/IMPERIET med bilder tagna av Torndahl Torndal. Nyper ett par glas bubbel och bubblar sen med först Eppe, sen några ord med Johan där jag berättar när Thåström hade sin boksignering och jag sa ”och så hoppas vi att Djurgårn vinner SM-guld” och hur han då reste sig upp och skakade hand. Johan visste att berätta att om Thåström hade fått en son skulle han fått heta Kenta Nilsson Thåström, efter hockeyspelaren i Djurgården med mera. 

Snackar sen en stund till med Eppe medan vi väntar på utlovad musik. Han ledsnar dock och avviker men då har jag en okänd förmåga på min vänstra sida som var pratglad värre. Det var fotboll, foto och musik, till och med schack som avhandlades. Efter att Felicia framfört två fina versioner av ett par Imperielåtar kommer Per Ströhm slår sig ner och har precis hört av Eppe att jag ska ha en utställning och jag får lite tips.

God natt!