Kategorier
Stockholm

Möte på Västerbron

Fortsätter mina försök att få skrivaren att printa, men med samma nedslående resultat. Den rasslar och har sig men får liksom inte tag i pappret. Får se om jag får nåt svar från supporten i veckan.

Eftersom jag inte har nåt annat för mig kollar jag diverse Then and now-videor på YouTube. Det handlar om Andra världskriget och vad som hände efter landstigningen i Normandie och mycket utgår från serien Band of Brothers som jag såg för ett par veckor sen. Flera museer besöks som är fulla av artefakter från kriget och realistiska dioramor har byggts upp. Det snackades om att män ofta tänker på romarriket, man borde kolla om inte fler tänker på andra världskriget. Igår kväll började jag kolla på Master of the air, bombflygarnas motsvarighet till Band of Brothers och The Pacific. Samtliga serier visar att krig är ett helvete.

I går missade jag grovsophämtningen, läste lokaltidningen för sent. Och i sammanhanget kan nämnas att Nacka kommun har fått en tvåårig dispens från lagkravet att sortera matavfall.

2 svar på ”Möte på Västerbron”

Stängt för kommentering.