Kategorier
Stockholm

Singel

Den gula färgklicken, grejerna nertill och inramningen. Jag gillar den här typen av motiv, också.

Drömmer en massa under natten, bland annat ser jag ett gäng häftiga bilder som jag önskar att jag kunde ta med mig. Fortsätter att gå genom de nyfunna bilderna under dagen.

Sista januari, dagen då ekonomin kraschar. Det vill säga då hyran dras från kontot tillsammans med ett gäng andra utgifter och man inser hur lite pengar man har kvar. Äh, det är inga problem egentligen, bara att det inte finns så mycket utrymme för större utsvävningar. Å andra sidan väntar New York-resans kvarvarande utgifter och återstoden av hyran för Bellmans. Kommer tid kommer råd, som man säger på Färöarna.

2 svar på ”Singel”

Du är nog inte ensam om att gilla den här typen av motiv, däremot är det nog inte många som lyckas fånga de här motiven lika bra som du gör. Grym komposition, en bild som väcker frågor. /D

Stängt för kommentering.