Kategorier
Stockholm

Tjugo minuter

Dialogen med Epson-supporten går nu in på sin femte dag. Nu har jag åtminstone rätt drivrutin och i går kunde jag skriva ut en bild innan jag var tillbaka på ruta ett igen. Ska försöka i dag igen, det kan ju tänkas att jag var lite för trött i går efter skolbesöket.

Får ett meddelande från SAS om att de ändrat i vår resa till New York. Befarar det värsta, men ser att avfärden är senarelagd med 20 minuter. Det kan vi nog leva med.

2 svar på ”Tjugo minuter”

Ser att även du har vissa problem med skrivaren. Själv börjar snart få tuppjuck på min skrivare. Den har varit alldeles lysande, men så har den börjat skriva ut med värsta grönstick. Testade med avinstallera och sedan installera den ingen. Men icke. Snart blir det sälla jaktmarkerna med den. Får nog börja se mig om med något alternativ.

Har du kollat med supporten? Min förra dyra fotoskrivare började bläckplumpa bilderna och då var det inget att göra åt.
Nu har jag iaf rätt drivrutiner och ska testa igen under helgen.

Stängt för kommentering.